Little Princes

Projemiz aracılığı ile öğrencilerin sorumluluk sahibi olmayı, sorumlu oldukları şeylere kıymet vermeyi öğrenecekler. Projemizde Bosna Hersek, Hırvatistan ve Türkiyeden ortaklarımız bulunmakta ve projemiz hala devam etmektedir.

09.03.2023 79

Küçük Prens kitabı herkes tarafından zevkle okunan, başkasının gözünden de hayata bakmayı sağlayan bir kitaptır. Eserde de anlatılan "evcilleştime" kavramının çocukların hayatında yer almasını amaçlayan projemizde ilk olarak eser okutulacak. Öğrenciler birinci aşamada sınıfta veya evde kendi çiçeklerini ekecekler ve onlar ile duygusal bir bağ kurup onları büyütecekler. İkinci aşamada bir sebze veya meyve ekmeleri sağlanacak ve son olarak tüm insanlığa faydası olacak bir eylemde bulunarak ağaçlandırma yapacaklar. Ve sevgi ile ektikleri çiçekleri, meyve ve ağaçları ile birlikte "evcilleştirme" kavramını öğrenip kendi ürettiklerinin sonuçlarının güzelliğine de şahit olacaklar.