Raif Azak İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Topluma erdemli ve nitelikli insanların yetiştirilmesinde, kalbi ve akli eğitim standartlarının yükseltilmesinde öncü kuruluşlardan birisi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve fikri donanımlarının Kur’an-ı Kerim ve Sünneti Seniyye ikliminde yoğrulması ile özel yeteneklerinin ortaya çıkarılıp geliştirilmesi, onları çağın medeniyet ve kültür algılayışının üzerine çıkararak, ülkemizin ve yeryüzünün geleceğini belirleyecek nitelikli insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğrenci alımına başlayacaktır.

Saatler: Başlangıç = 08:00 Bitiş = 17:00
Isınma: Doğalgaz.
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Her yıl sınava giren öğrencilerin başarı durumlarına göre değişmektedir.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim hayatına başladı. İlk mezunlarını 2023-2024 Eğitim öğretim yılında verecektir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitime başladı.
Sportif Etkinlikler: Yaz aylarında yeni alınan öğrenciler için hafızlığa hazırlık kursu yapılmaktadır. Bu kurslarda öğleden sonraları için sosyal ve sportif etkinlikler planlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda robotik kodlama sınıfı, Fen Bilimleri Laboratuvarı, Tasarım ve Beceri Atölyeleri yapılması planlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğrenci alımına başlayacaktır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında öğrenci alımına başlayacaktır.
Kontenjan Bilgileri: Her yıl 4.sınıfı bitirip 5.sınıfa geçen öğrenciler arasından akademik sınav ve mülakat sınavı ile 60-80 civarında öğrenci alınmaktadır.

Telefon - 04425020810

WEB - https://raifazakhafizkiziho.meb.k12.tr

Adres - Ömer Nasuhi Bilmen Mah. Otağı Sok. No 7 Yakutiye / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tekli.

Yerleşim Yeri - Mahalle.

Adres - Ömer Nasuhi Bilmen Mah. Otağı Sok. No 7 Yakutiye / ERZURUM

Ulaşım Şehir içi dolmmuş ve özel halk otobüsleri. (K7 - K1 - Üniversite Dolmuşları)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum/ Yakutiye Şehir Merkezi.