Fen Bilimleri Sözlüğü

Projemiz aracılığı ile öğrencilerin kavram öğretimi gorsellerle desteklenecek hemde her öğrencinin ders içerisinde öğrendikleri bir çok kavramın yer aldığı bir sözlüğe sahip olması sağlanacaktır.  Projemizde Azerbaycan  ve Türkiyeden ortaklar  bulunmakta ve projemiz hala devam etmektedir

09.03.2023 131

Kavram öğretimi fen-bilimleri dersinde önemli bir yer tutmaktadır. Fen  bilimleri dersinde bir çok kavram yer almaktadır ve bu kavramlar öğrenciler tarafından karıştırılıp unutululabilmektedir.  Yapacağımız bu projede fen bilimleri dersine ait yaklaşık 1200 kelime ve bu kelimelerin hem Türkçe hem de Azerbaycan Türkçesi açıklamalarıyla  ve görsellerle destekleyerek çocukların fen bilimleri dersine bakış açısını değiştirip geliştirmek hem de bilim elçiliği yapmak istiyoruz.