World Wide English

Projemiz öğrencilerimizin aldıkları yabancı dil eğitimi sayesinde  halihazırda aldıkları dil becerilerini farklı uluslardan öğrencilerle iletişime geçerek  geliştirmelerini amaçlamaktadır. Projemizde farklı uluslardan ve farklı branşlardan öğretmenlerimiz iş birliği yapmaktadır.Türkiye,Gürcistan ve Ürdün'den 7 öğretmen ve yine bu ülkelerden 30 öğrencinin katılımıyla projemiz başlamıştır ve hala devam etmektedir.

09.03.2023 138

İngilizce dünyada en çok kullanılan dildir.Ayrıca İngilizce hem bilim dili hem de teknoloji dili olarak kullanılmaktadır.Anadil dışında yeni bir dil öğrenmenin kişisel gelişim açısından ne kadar önemli olduğu bilinmektedir ancak şu bir gerçek ki öğrencilerimiz yeni bir dil öğrenmeye karşı önyargılara,bu dili gerçek hayata yansıtamama kaygılarına sahiptirler.Bunun yanında yabancı dil öğrenebilen öğrencilerimizin öğrendikleri dil becerilerini kullanabilecekleri alandan yoksundurlar. 

Biz projemiz aracılığıyla farklı uluslardan öğrencileri bir araya getirerek bu sorunları aşmak ve öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek amacıyla hazırlanmıştır.